Aanbevelingen

Gecrashte schijf gered

Goed werk niet duur en een gecrashde schijf data gered top!

Brian Morgan
Morgan Fotografie

Nooit iets teveel!

Mijn ervaring met PC Privé Support is geweldig! Bij Henk is zo goed als nooit iets teveel!!

Cis Weber

Ben al jaren klant

Ben al jaren klant en wordt altijd vriendelijk en goed geholpen en voor en goede prijs

Mart Putters

Blij met Henk

Blij met Henk Struik! Na mijn HELP oproep gisteravond heeft hij snel gereageerd en tot in de nacht EN vanochtend aan mijn laptop gewerkt. Nu kan ik weer ‘normaal’ op FB. Bedankt Alexandra Tromp-Kok dat je hem hebt getagd

Charlotte Duzong

Toppie Henk…

Ziggo-Storinkje en de hele boel lag plat incl. een reset. en veel gedoe …. Maar, waar zouden we zijn zonder Henk Struik / PC Prive Support. Toppie Henk, ik kan weer galbakken op FB. 🙂

Alfred Bekenkamp
Bekenkamp Yachting

Alles werkt nu weer

Midden in de coronacrisis gaat je laptop raar doen, schrik, help. `t Is ook nog eens op 4/5 mei. Wie anders dan Henk van PC Prive Support helpt je, gewoon van afstand. Je hoeft er je huis niet voor uit. Alles werkt nu weer en ik ben super tevreden! Dankjewel.

Pauli Langbein

…heeft bovendien alle kennis van ICT

Het belangrijkste van Henk Struik is: hij heeft een groot netwerk (niet alleen op papier maar vooral in de praktijk), heeft bovendien alle kennis van ICT en is betrouwbaar!

The most important about Henk Struik: he’s got a large network (not just on paper but especially in practice) , and also the knowledge of ICT and he is reliable ! (what else do you want?)

Greta Verduin

Blij met de nieuwsbrieven

Verder wil ik nog even opmerken dat ik het fijn vindt dat je weer met regelmaat nieuwsbrieven stuurt. Ik lees ze met plezier, geweldig dat je op zo’n leuke manier over ICT kunt schrijven.

Denise Boomer

De volgende klus is weer voor PC Privé Support

Zeer goed geholpen door Henk, heeft een nieuwe schijf geïnstalleerd bestanden overgezet gewoon top.
De volgende klus is weer voor PC Privé Support

Ed Meijer

Onbetaalbare service en vriendelijkheid

We willen je nogmaals bedanken voor de snelle, accurate en bijzonder vriendelijke manier waarop je ons geholpen hebt met onze computer waarvan de harde schijf niet meer werkte. Alle gegevens gered en dan ook nog eens ’s avonds de gerepareerde computer thuis weer afleveren en installeren. En tot slot de zeer schappelijke factuur waarop al die onbetaalbare service en vriendelijkheid niet op terug te vinden is!

Brigitte Duin & Jelle van der Meulen
Galerie Lytse Skientme

…snelle reactie!

Zijn deskundigheid en snelle reactie!

Gea Kort
Gea's Bloemsieraden

Top service

Top service, lost problemen op, vraagt wat je wensen zijn en eerlijke prijs.
Maar vooral: betrouwbaar!

Carla Bakelaar

Superblij met zijn hulp

Als vijf minuten voor het geven van een online training je laptop een ‘Blue Screen of Death’ geeft raak je toch wel lichtelijk in paniek. Gelukkig kon een 2de laptop mij op dat moment redden. Na een oproep op Twitter werd Henk zijn naam genoemd, die ik ook al langer in mijn eigen netwerk had zitten, en de volgende dag stond hij al op de stoep. met geen mogelijkheid kregen wij hem zelf meer aan de praat. En het werd nog erger….tijdens zijn bezoek klapte ook de 2de laptop eruit. Wat bleek? Het lag aan de Windows 10 Update! Alles werd gefixt door Henk, ben echt superblij met zijn hulp. En vanaf nu staat hij als ‘Pc dokter’ in mijn telefoon. Nogmaals dank voor je hulp Henk!

Corinne Keijzer
Digital Moves

Topservice ECHT

Laptop was stuk en ik dacht ja nou is het helaas klaar na zijn leeftijd.
Maar na een ingreep van Henk is hij nou weer als nieuw.
Ongelooflijk dat hij dat zo snel en mij uit de brand heeft gehaald.
Er komt bij mij als er wat is alleen Henk hier.
Topservice ECHT.

Jeffrey Theodoor Schut

Hij werkt snel en goed

Henk weet waar hij over praat en weet het uit te leggen zodat je het ook begrijpt. Hij werkt snel en goed. Mijn pc heeft hij snel leeggemaakt en weer geïnstalleerd zodat ik met een schone lei kon beginnen.

Robin Roelofsen
Roelofsen Webdesign

Een aanrader dus!

Prettig om Henk Struik in je netwerk te hebben. Een telefoonnummer om op de eerste bladzijde van je telefoonboek te zetten. De professionele redder in nood 24/7 als een Windows PC een eigen leven gaat leiden of zelfs de geest geeft. Een aanrader dus!

Michiel Leegerstee
Belevingsfotografie

…die graag mensen met elkaar in verbinding brengt

Henk is een openhartige en vrolijke persoonlijkheid die graag mensen met elkaar in verbinding brengt. Als debuterend auteur in 2010 heb ik veel profijt gehad van de geweldige inzichten gegeven en heeft Henk zijn netwerk opengesteld zodat mijn eerste boek in korte termijn een succes kon worden. Hiervoor ben ik hem zeer erkentelijk.

Marie Anne Borst-van de Pas

Ik kan hem zeker aanbevelen

Henk heeft me al een aantal keren geholpen met opschonen van laptops, installeren van nieuwe software etc.etc. Ik kan hem zeker aanbevelen.

Hans Kiezebrink
Inhala Officesupplies

Kan hem zeer aanbevelen

Altijd weer opgelucht als Henk Struik mijn PC of mijn internetverbinding weer vlot aan de praat weet te krijgen. Ieder zijn eigen vakgebied, Henk is uitstekend thuis in het zijne. Kan hem zeer aanbevelen.

Hans Broekhuijsen

Prima werk!

Henk, alles werkt prima, toppie man!

Johan Moolhuijsen

…dat maakt samenwerken met Henk erg prettig

Henk en ik delen veel interesses, vaak denken wij ook hetzelfde over zaken, dat maakt samenwerken met Henk erg prettig. Henk is een absolute netwerker met een brede kijk op zaken en een zeer grote inzet voor mens en maatschappij. Zou de maatschappij zonder geld kunnen dan zou Henk zich alleen maar inzetten voor zijn omgeving. Helaas voor de samenleving is dat niet zo…

Edo van Tienen
Charity Volunteers Nederland

In no time opgelost

Als ik een probleem met mijn computer heb, neem ik contact op met Henk. En in no time is het probleem opgelost. Hij reageert snel en lost het probleem ook op die manier op. Hij controleert op meerdere manieren of het probleem ook zeker weg en opgelost is. Hij geeft tips wat eventueel gedownload moet worden voor betere prestaties of bescherming. Als iemand mij een goed adres zou vragen voor computerproblemen, geef ik als eerste Henk zijn bedrijfsnaam door.

Astrid Affourtit

Geschiedenis van onze kinderen terug

Als je alle foto’s vanaf de (vroeg!)geboorte tot aan heden wegschrijft op een externe harde schijf, voelt dat als heel veilig.
Wanneer je het zelfs wegschrijft op TWEE externe harde schijven (omdat je in een helder moment denkt: “wat als de eerste schijf kapot gaat…?!” voelt dat als ‘heel goed over nagedacht’ en ZEER veilig. Hoera: hier kan niets meer mis gaan.

Als dan ineens blijkt, wanneer je zin hebt om je oude foto’s te bekijken, dat beide (ja echt BEIDE!) externe harde schijven niets (je echt NIETS!) meer doen, en je broer die er behoorlijk veel verstand van heeft het treurige overlijdensbericht van twee schijven moet brengen, zakt de moed je wel even in de schoenen. Of ‘moed’.… ik had eigenlijk geen enkele hoop meer.

Maar dan is daar Henk Struik van PC Privé. Ik heb hem mijn twee apparaten gegeven omdat Henk onlangs de externe harde schijf van een vriendin van mij weer tot leven heeft geroepen. Ineens had ik weer een sprankje hoop.

Na korte tijd kreeg ik het verlossende Appje van Henk: de grootste (duurste Samsung) harde schijf had het leven gelaten, maar de oudste (slechts 40 Gig) kon na reanimatie zijn werk weer doen.

Lang verhaal kort: ik zit nu op de bank en realiseer me dat ik de optische weergave van de geschiedenis van onze kinderen weer terug heb dankzij Henk. Alles zit natuurlijk ook in mijn herinnering, maar foto’s zijn toch wel heel erg waardevol.

Lieve Henk: SUPER bedankt voor je hulp!

Anouk Brouwer
Health Design

Als je hem belt weet hij altijd weer een oplossing te vinden

Henk is iemand die staat voor zijn zaak. Zijn kennis van IT is enorm uitgebreid. Als je hem belt weet hij altijd weer een oplossing te vinden voor de problemen.
Heb nog niet gezien of gehoord dat hij het niet voor elkaar kreeg. Het overbrengen van zijn kennis via cursussen is luid en duidelijk en gaat door tot ieder het begrijpt.
Ook zijn sociale kennis staat in een hoog vaandel bij hem.

Willem Teunisse

Hartstikke bedankt

Hoezo, verstand van PC-zaken? Er ging een wereld voor mij open, ogen als schoteltjes bij zoveel kennis en snelheid!
Hartstikke bedankt Henk!

Carla Bakelaar

Neemt de tijd

Henk neemt de tijd en geeft goed feedback om voor mij als client de juiste keuze voor website en facebook bedrijfsite te maken. Door zijn luisterend oor heb ik als klant mogen ervaren, dat ik mijn facebook site bij mij pas

Nelleke de Vries

Klantvriendelijk

Zeer goede ervaring met Henk Struik. Mijn Laptop was softwarematig totaal stuk. Henk heeft hem weer helemaal in orde gebracht in korte tijd. Klantvriendelijk, verstand van zaken, zeer professioneel,staat open voor vragen.

Frank Koenders

Vakkundig advies

Goed bedrijf met vakkundig advies.

Alfred Bekenkamp
Boei2

Zeer aanbevolen

Snelle en goede hulp bij computerproblemen. Zeer aanbevolen.

Martin Kabos
Kabos-Van der Vliet Redactiebureau

PC Prive Support redder in nood

Ik noem Henk “Koning-Computer” wat een geweldige goede service bij het installeren van een mod voor een game op mijn laptop. Ik kwam er weken niet uit.. en deze topvent lost het in korte tijd op! Ik raad iedereen deze service aan! Probleem met je PC? PC Prive Support is uw redder in nood!

Roy Schut

…absolute aanrader..!

Oeps.. die hadden we nog niet gehad…Computercrash..! Tegenslag? Welnee niet als je een pc (b)engeltje kent zoals Henk Struik. Hij is zelden op kantoor, maar als je hem nodig hebt…..is hij er. Zelf in het week-end en late uurtjes….veel dank Henk…!
Overbodig te zeggen toch dat Henk een bevlogen en professionele troubleshooter is op ICT gebied; absolute aanrader..!

Linet Warburg

Super dat mijn laptop het weer doet!

Super dat mijn laptop het weer doet!
Henk heeft vaker onderhoud gepleegd aan mijn laptop en altijd naar tevredenheid.

Karin Nooter

Betaalbare professional

Als er iets met mijn PC is hoef ik al jaren niet in paniek te raken. Op afstand en desnoods ter plekke weet Henk problemen te tackelen en door regelmatig onderhoud ook up-to-date te houden.
Onlangs een refurbished desktop via Henk aangeschaft die geïnstalleerd is volgens mijn wensen. Blij mee!

Kortom ik raad iedereen aan niet zelf te klungelen of de buurjongen te vragen maar direct een betaalbare professional in te schakelen in de persoon van Henk Struik!

Edo van Tienen
Charity Volunteers Nederland

Deskundig

Deskundig betrouwbaar en behulpzaam.

Jeroen Riemeijer

Zo veel service en behulpzaamheid is zeldzaam

Henk kwam, zag en overwon al mijn pc problemen op afstand in het holst van de nacht. Zo veel service en behulpzaamheid is zeldzaam. Voor pc problemen weet ik bij wie ik terecht kan.

Marije van der Werf

Heel blij gemaakt

Nogmaals bedankt voor de goede en snelle service!
Je hebt iemand heel blij gemaakt.

Dirk Bakker
DB Pictures