Aanbevelingen

Deskundig betrouwbaar en behulpzaam.

Jeroen Riemeijer

Top service, lost problemen op, vraagt wat je wensen zijn en eerlijke prijs.
Maar vooral: betrouwbaar!

Carla Bakelaar

Zijn deskundigheid en snelle reactie!

Gea Kort
Gea's Bloemsieraden

Als ik een probleem met mijn computer heb, neem ik contact op met Henk. En in no time is het probleem opgelost. Hij reageert snel en lost het probleem ook op die manier op. Hij controleert op meerdere manieren of het probleem ook zeker weg en opgelost is. Hij geeft tips wat eventueel gedownload moet worden voor betere prestaties of bescherming. Als iemand mij een goed adres zou vragen voor computerproblemen, geef ik als eerste Henk zijn bedrijfsnaam door.

Astrid Affourtit

Henk en ik delen veel interesses, vaak denken wij ook hetzelfde over zaken, dat maakt samenwerken met Henk erg prettig. Henk is een absolute netwerker met een brede kijk op zaken en een zeer grote inzet voor mens en maatschappij. Zou de maatschappij zonder geld kunnen dan zou Henk zich alleen maar inzetten voor zijn omgeving. Helaas voor de samenleving is dat niet zo…

Edo van Tienen
Charity Volunteers Nederland

Ziggo-Storinkje en de hele boel lag plat incl. een reset. en veel gedoe …. Maar, waar zouden we zijn zonder Henk Struik / PC Prive Support. Toppie Henk, ik kan weer galbakken op FB. 🙂

Alfred Bekenkamp
Bekenkamp Yachting

Oeps.. die hadden we nog niet gehad…Computercrash..! Tegenslag? Welnee niet als je een pc (b)engeltje kent zoals Henk Struik. Hij is zelden op kantoor, maar als je hem nodig hebt…..is hij er. Zelf in het week-end en late uurtjes….veel dank Henk…!
Overbodig te zeggen toch dat Henk een bevlogen en professionele troubleshooter is op ICT gebied; absolute aanrader..!

Linet Warburg

Henk is iemand die staat voor zijn zaak. Zijn kennis van IT is enorm uitgebreid. Als je hem belt weet hij altijd weer een oplossing te vinden voor de problemen.
Heb nog niet gezien of gehoord dat hij het niet voor elkaar kreeg. Het overbrengen van zijn kennis via cursussen is luid en duidelijk en gaat door tot ieder het begrijpt.
Ook zijn sociale kennis staat in een hoog vaandel bij hem.

Willem Teunisse

Zeer goede ervaring met Henk Struik. Mijn Laptop was softwarematig totaal stuk. Henk heeft hem weer helemaal in orde gebracht in korte tijd. Klantvriendelijk, verstand van zaken, zeer professioneel,staat open voor vragen.

Frank Koenders

Henk kwam, zag en overwon al mijn pc problemen op afstand in het holst van de nacht. Zo veel service en behulpzaamheid is zeldzaam. Voor pc problemen weet ik bij wie ik terecht kan.

Marije van der Werf

Het belangrijkste van Henk Struik is: hij heeft een groot netwerk (niet alleen op papier maar vooral in de praktijk), heeft bovendien alle kennis van ICT en is betrouwbaar!

The most important about Henk Struik: he’s got a large network (not just on paper but especially in practice) , and also the knowledge of ICT and he is reliable ! (what else do you want?)

Greta Verduin

Henk neemt de tijd en geeft goed feedback om voor mij als client de juiste keuze voor website en facebook bedrijfsite te maken. Door zijn luisterend oor heb ik als klant mogen ervaren, dat ik mijn facebook site bij mij pas

Nelleke de Vries

Henk is een openhartige en vrolijke persoonlijkheid die graag mensen met elkaar in verbinding brengt. Als debuterend auteur in 2010 heb ik veel profijt gehad van de geweldige inzichten gegeven en heeft Henk zijn netwerk opengesteld zodat mijn eerste boek in korte termijn een succes kon worden. Hiervoor ben ik hem zeer erkentelijk.

Marie Anne Borst-van de Pas

Ben al jaren klant en wordt altijd vriendelijk en goed geholpen en voor en goede prijs

Mart Putters

Altijd weer opgelucht als Henk Struik mijn PC of mijn internetverbinding weer vlot aan de praat weet te krijgen. Ieder zijn eigen vakgebied, Henk is uitstekend thuis in het zijne. Kan hem zeer aanbevelen.

Hans Broekhuijsen

Henk heeft me al een aantal keren geholpen met opschonen van laptops, installeren van nieuwe software etc.etc. Ik kan hem zeker aanbevelen.

Hans Kiezebrink
Inhala Officesupplies
Call Now Button