Diensten

PC Privé Support in Warns biedt de volgende diensten aan:

Hulp op locatie

Sommige problemen met je computer kunnen eigenlijk alleen op locatie worden opgelost.

Problemen met updates

De updates van Microsoft verlopen niet altijd zoals verwacht. Dat kan de nodige problemen opleveren. Mijn advies is: ga niet zelf sleutelen. Dit kan namelijk dataverlies veroorzaken. Neem direct contact met mij op.

Problemen met hardware

Harde schijven of printers kunnen defect raken. Gelukkig kan vaak een groot gedeelte van je kostbare data gered worden.
Ook hier is mijn advies: ga niet zelf sleutelen, maar bel de specialist.

Vervangen van onderdelen

De vaak veel goedkopere computerhulpen en/of student aan huis kunnen handig zijn. Maar de praktijk leert dat het verhelpen van een storing na hun ingrijpen duurder uit kan vallen. Daarbij, realiseer je dat al je persoonlijke data voor hen zichtbaar wordt. Een systeembeheerder werkt volgens strikte privacyregels en houdt de beroepsethiek altijd in het oog.

Laat het vervangen van onderdelen altijd uitvoeren door een specialist.

Hulp op afstand

Het is niet altijd noodzakelijk om een huisbezoek af te leggen. In voorkomende gevallen kan een storing op afstand worden opgelost.
Hiervoor heeft PC Privé Support de beschikking over een Teamviewer licentie. Het bestaat onder andere uit een klein programmaatje, TeamviewerQS, dat je snel kunt downloaden en starten. Tijdens een telefonisch onderhoud tijdens de reparatie op afstand wordt niet alleen het probleem verholpen, je steekt er ook nog vaak wat van op ook!

Inzet van persoonlijk netwerk

Wat voor reparaties geldt, gaat ook op voor het verkrijgen van een goed advies. Vanuit een 40-jarige loopbaan in de IT is niet alleen veel praktische kennis voorhanden. Ook een bijzonder groot netwerk van specialisten kan geraadpleegd worden. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een goed advies.

Gebruikerstrainingen

Ontwikkelingen op het gebied van PC en laptop gebruik gaan heel snel. Vergeet daarbij ook niet de smartphone of tablet. Pas wanneer je het een en ander onder de knie hebt wordt het werken met deze apparatuur pas echt leuk. Vandaar dat PC Privé Support meerdere trainingen aanbiedt. Ik werkt graag vraaggericht. Voorgekauwde workshops zijn bij mij taboe. Je vraagt, je krijgt antwoord, en de noodzakelijke training. Klassikaal of een-op-een.

Prijzen op aanvraag.