Lang niet gezien, even bijpraten

Soms heb je van die periodes in je leven dat alles als in een stroomversnelling lijkt te gaan. Zo ook bij mij. Gelukkig nu weer in wat rustiger (Fries) vaarwater. Tijd om even bij te praten.

Heel privé

Er zijn van die momenten in je leven dat je maar wat trots bent op wat je bereikt hebt. Soms zelf, soms met hulp. Dat laatste was het geval toen we het verlossende telefoontje kregen van zoon Thomas, “pap, mam, jullie worden opa en oma!” En wat een prachtige kleinzoon kregen we als cadeau. Ga jullie niet vermoeien met details, maar wilde dit toch even gezegd hebben. Hoop dat we nog lang van Quinn mogen genieten.

2021 voltrok zich een financiële ramp. Hoe staat het daar nu mee?

Mensen die me via diverse Sociale Media volgen weten waar ik het over heb. In de zomer van 2021 ben ik met open ogen in een oplichters praktijk gestapt. Hoe vaak ik mensen wel niet heb gewaarschuwd, ik weet het niet meer. En 1 ogenblik van onoplettendheid was voldoende om grip op me te krijgen en me een fors bedrag afhandig te maken. Wat volgde was een rollercoaster van emoties, boosheid en verdriet. We zijn inmiddels een tijd verder. Het verlies van het geld hebben we een plaatsje kunnen geven en zijn weer hard aan het sparen voor de toekomst die ons nog gegeven is.

Door mijn contacten, (ik ben inmiddels ook een van de ambassadeurs van stichting Slachtofferhulp Nederland), kwam ik in contact met advocaat Marius Hupkes. Er wordt hard gewerkt aan een zaak die mogelijk ook de media zal gaan halen. Wanneer ik hier meer concrete zaken over kan vertellen zal ik het zeker doen. Voorlopig hou ik het er bij dat er een geringe kans geboden wordt nog wat van het geld, zo niet alles terug te krijgen.

PC Privé Support ontwikkelingen

Nog meer stormachtige ontwikkelingen. Er is inmiddels, in goed overleg met alle betrokken partijen, een einde gekomen aan de zeven jaar dat ik als uitzendkracht werkzaamheden aan het verrichtte was bij Stichting AAP. De nieuwe situatie is, dat ik nu direct door AAP wordt ingehuurd als ZZP’er.
Uiteraard blijf ik daarnaast mijn bestaande en nieuwe klanten helpen met hun computer vraagstukken. Aankomende september zou ik met pensioen mogen, ik moet er niet aan denken. Ben liever druk bezig.