Partners – Ducore B.V.

“Voor weinig”

Het komt regelmatig voor dat ik verzoeken krijg om uit te kijken naar een goede computer. Vaak gevolgd door het bekende “voor weinig…” Maar “voor weinig” is betrekkelijk. Dat merkte ik maar al te goed toen ik actief was in het Almeerse en met name in de kringen van de minima hulptroepen verkeerde. Menige laptop heb ik gekocht en geïnstalleerd bij mensen die het van slechts enkele tientjes in de maand moesten doen. Waar ook nog meerdere monden van gevoed moesten worden.

Wat is het dan fijn om een goede, zeg maar zeer goede band te hebben met Ducore, gevestigd aan de Pascallaan 15 te Lelystad. De inmiddels jarenlange samenwerking heeft er voor gezorgd dat ik in staat gesteld werd om veel mensen te helpen.

Professionals op het gebied van recycling

De mensen van Ducore hebben groene vingers. Ze hebben duurzaam, recycling en refurbishen hoog in het vaandel staan. Wat daar aan computers in aantallen wordt omgezet is onvoorstelbaar. Pallets vol worden naar binnen gereden, nagekeken en weer uitgeleverd. De computers komen bij grote bedrijven vandaan. De hele grote jongens die alles nieuw kopen en na drie jaar zeggen “he, die reeks computers is afgeschreven. Weg ermee en nieuwe bestellen.” En daar komt Ducore ten tonele. Deze computers die voor het bedrijfsleven zijn afgeschreven kunnen nog jarenlang dienst doen bij particulieren. En dat voor zeer schappelijke prijzen. En geen zorgenm over de service, die is prima!

Het Ducore pand aan de Pascallaan

B2B, dat dan weer wel

Ducore levert aan bedrijven en ondernemers, oftewel B2B (Business to Business). Krijg ik een vraag voor een computer binnen, dan neem ik contact op met Lelystad om te kijken wat er dit keer allemaal op de planken staat. De computer wordt voor me gereed gemaakt en thuis loop ik alles na en personaliseer de machine. Als alles vlekkeloos loopt wordt de computer afgeleverd. Naast de aanschafprijs kost dat de klant minstens een kop koffie. Ik regel namelijk ook het overzetten van bestanden van een eventuele oude computer en geef ondertussen de nodige tips & tricks.

Bedankjes

Het leukste hieraan is dat ik vaak na enige tijd, wanneer ik weer eens contact met zo’n klant heb, steevast te horen krijg dat de computer zo lekker werkt en zo snel is ten opzichte van de oude computer. Dit keer gaat de eer niet alleen naar mij, maar zeker ook naar de mensen van Ducore. En dat mag best gezegd worden.

Hiermee is de laatste partner besproken. Volgende keer dus weer andere verhalen. Verzoekjes? Laat het me gerust weten.