Partners – Goldberg Computers

De een na laatste partner die ik graag wil voorstellen is Peter Groot. Bekend van ‘die computerwinkel’ in Almere Buiten. Hoe vaker ik bij mensen over de vloer kwam, hoe meer ik merkte dat de winkel van Peter tot in alle uithoeken van Almere bekend was. Als men het had over ‘die computerwinkel’ was mijn reactie altijd, “u bedoelt Goldberg Computers?” Steevast wat het antwoord, “ja, die!! Kent u die?”

Markerkant

En of ik die ken. Vanaf het moment dat ik voor de eerste keer Goldberg bezocht -de zaak zat toen nog op de Markerkant 15-23b, om de hoek bij de brandweer- was er een klik. Peter stuurde mensen die computerhulp thuis wilden naar mij. Op mijn beurt stuurde ik mensen voor nieuwe computers of lastige laptop reparaties naar Goldberg. Die samenwerking bleek goed te werken.

Almere Buiten

Op zekere dag besloot Peter met de zaak te verhuizen naar Almere Buiten. In de winkelstraat, Philadelphiapad 26 om precies te zijn, zou meer aanloop zijn zo was het idee. Dat werkte maar voor een korte tijd. De aanloop liep terug, de huren stegen. Uiteindelijk besloot Peter de handdoek in de ring te gooien en de zaak te sluiten. Maar dat betekende niet dat Goldberg van het toneel verdwenen was. De werkzaamheden werden, nu zonder de last van een winkel, voortgezet vanuit huis.

Oost West…

Het was pas toen, dat ik er achter kwam dat Peter in dezelfde wijk woonde als waar wij woonden. Het contact werd hersteld en ik bracht lastige laptop reparaties naar Peter. Zijn kennis en handigheid op dat gebied waren meer dan welkom. Ik heb Peter leren kennen als een professional en jovele vent vol verhalen over de geschiedenis van de IT. Een ontmoeting tussen ons was dan ook nooit kort te noemen. Veel mensen denken dat de zaak failliet gegaan was. Niets is minder waar. Vanuit huis is Goldberg Computers nog zeer levendig. Niet meer voor de aanschaf van computers maar voor reparaties kan je nog steeds bij Peter terecht. Heb hem dan ook nooit als concurrent gezien. Er is op ons terrein voldoende voor ons beide. Dus mocht je haast hebben en ben ik niet snel genoeg in Almere?
Bel gerust naar Goldberg Computers, bereikbaar via 06 515 232 07

Foto door fauxels via Pexels