Partners – Robin Roelofsen Webdesign

In het rijtje partners springt Robin Roelofsen er letterlijk en figuurlijk uit. Deze boomlange vent, die overigens geen vlieg kwaad doet -tenminste.. ik heb hem er nog niet op kunnen betrappen- is een professional op het gebied van webdesign en -beheer. Een compleet nieuwe website of het onderhouden van een bestaande, Roelofsen draait er zijn hand niet voor om.

Vertrouwen

Zaken met elkaar doen bestaat uit een groot deel gunnen en een deel vertrouwen. Beide zijn er de oorzaak van dat Roelofsen de aangewezen persoon was toen ik op zoek was voor een overname kandidaat voor het overnemen van mijn website www.persbureaualmere.nl. Ook het opzetten van een nieuwe zakelijke site voor mijn bedrijf PC Prive Support was bij Roelofsen in goede handen.

Persoonlijk contact

Wat opvalt is zijn persoonlijke benadering. Hij gaat pas aan het werk als hij een goed beeld heeft wat de wensen van de klant zijn. Wijzigingen, zo die nodig mochten zijn, worden snel uitgevoerd. Over de bereikbaarheid van Roelofsen niets dan lof. Het zal sporadisch voor komen dat je hem niet direct te pakken krijgt. Dat maakt het werken met Roelofsen, zeker in de aanloopfase naar je nieuwe website, wel zo fijn.

Eerlijke prijs

Roelofsen hanteert eerlijke, maar schappelijke prijzen. Kwaliteit mag betaald worden. Vandaar dat mensen die het wel graag gratis of ‘voor weinig’ willen hebben, van een koude kermis thuiskomen. Ook bij Roelofsen moet de schoorsteen blijven branden en eten op tafel staan. Iedere webdesigner krijgt dezelfde vraag voorgelegd, “wat kost me een website?” In begrijpelijke taal legt Roelofsen dan uit dat dat geheel afhangt van de wensen. Het aantal pagina’s, de frequentie van wijzigingen, ga je dat zelf doen of moet dat in de offerte meegenomen worden, is er sprake van een webshop of andere speciale items zoals formulieren en dergelijke. Het heeft allemaal invloed op de uiteindelijke prijs. Maar ik heb er alle vertrouwen in, dat men daar onderling wel uit komt. Maar gratis? Neen!

Het Content Management System (CMS)

De onderliggende software die gebruikt wordt is het gebruikersvriendelijke en stabiele WordPress. Door de vele beschikbare gratis en betaalde thema’s is de site volledig aan je wensen aan te passen. Ook de bijna ontelbare plugins, extra toe te voegen functionaliteiten, maken WordPress een graag gebruikt pakket. Op de site wordpress.org alleen al zijn momenteel 54.000+ gratis plugins te vinden. Het moet raar lopen wil daar dé oplossing voor jouw site niet tussen zitten.

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Meer info en contact

Is uw interesse gewekt? Bezoek dan vooral zijn website robinroelofsen.nl
Bellen kan natuurlijk ook, 06 193 891 32
Heeft mailen je voorkeur, mail dan naar robin@robinroelofsen.nl